Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidé, kteří se přes sociální sítě vysmívají jiným, si možná ani nedokážou uvědomit, jak moc mohou někomu ublížit. Své o tom ví i nejmladší dcera Bruce Willise (69) a Demi Moore (61) Tallulah. Ta s haterem zatočila tím nejlepším možným způsobem.

Tallulah Willis měla v minulosti potíže, o kterých se později nebála mluvit nahlas. Problémy s poruchou příjmu potravy a také s tělesnou dysmorfií (představa, že člověk trpí nějakým tělesným defektem, poznámka redakce) vedly až k depresím a závislosti na alkoholu a marihuaně. A teď, v době, kdy má Tallulah toto období za sebou, i když je pro ni souznění s vlastním tělem stále těžké a navíc se potýká i s nemocí svého otce, ji napadl hater, který jí napsal několik krutých zpráv o tom, že je tlustá. Před měsícem toho herečka měla dost a zprávy zveřejnila. A teď se negativním komentům dokázala vzepřít i jiným způsobem.

Na Instagram umístila snímek, na kterém je jen v plavkách a připsala k němu: „Tohle zveřejňuji na hlavní stránce, protože jsem sexy.“

A od svých příznivců se dočkala lichotek. „Jste tak krásná, uvnitř i zvenku,“ napsala jí například jedna sledující. „Zdravá a krásná,“ přidala se jiná. „Sním o dni, kdy bych takhle vypadala v bikinách,“ pochlebuje jí třetí. Takové komentáře Tallulah určitě potěší a dají zapomenout na hejty, kterých se nedávno dočkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám