Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to teprve půl roku, co Eva Burešová přivedla na svět svého syna Nathaniela. Zpívající herečka má to štěstí, že je její potomek velmi klidné dítě, a tak už si mohla dovolit nastoupit do pracovního procesu.

„Mateřství se dá stíhat, pokud má člověk dobrou podporu. A jelikož mám úžasné zastání ve své rodině, ve svém partnerovi, babičce a dědečkovi, tak to jde. Nathan je navíc hrozně šikovný, není to dítě, které by potřebovalo pozornost čtyřiadvacet hodin denně a plakalo by. Je velmi samostatný,” s nadšením uvedla představitelka Petry Horváthové ze seriálu Modrý kód.

Kromě natáčení dalších dílů seriálu si mohla sympatická brunetka dovolit natočit klip, se kterým soutěží v národním kole Eurovize. Pokud by porota a diváci zvolili Burešovou jako zástupkyni naší země na Eurovision Song Contest, musela by se samozřejmě zúčastnit světového semifinále, případně také finále v portugalském Lisabonu. „Zatím jsem o tom dopodrobna nepřemýšlela. Pokud by se to povedlo a já bych odjela reprezentovat naši zemi, tak bych si Nathanka určitě vezla s sebou,” říká Burešová, kterou fanoušci znají už ze soutěže Česko Slovensko má talent, jíž se v roce 2011 zúčastnila.

Reklama

Další články

Načítám