Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Dvacet let poté, co se stala vicemiss ČR, má Klára Kováčová Medková (40) novou práci. Chcete se zbavit celulitidy? Klára vám dřevěným válečkem pořádně zvalchuje tělo. „Už ani tak nedělám cvičitelku, jako se specializuji na maderoterapie. Zbavuju ženský celulitidy a otoků pomocí dřívek. Jde to dolů líp než cvičením,“ řekla Super.cz Klára, která má tělo pevné jako skála.

A to prý už skoro necvičí. „Co jsem začala od června takto pracovat, moje cvičení šlo o 80 procent dolů. Nemám čas. Chodím jednou týdně si zamakat na schody. Někdy jdeme s manželem. Přes týden mě ve fitku nikdo neuvidí,“ překvapuje maminka dvou synů.

S manželem mluvili dlouho o tom, že by ještě zkusili holčičku, to je ale minulost. „S manželem jsme si řekli, že jsme kompletní. Máme počet akorát. Nechceme už další dítě. Manžel má rozjetou kariéru. Takhle nám to vyhovuje. Další miminko bychom nechtěli,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám