Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka a herečka Carol Alt (62) minulý týden oznámila, že se připojila k placené erotické platformě, kterou využívá stále více slavných dam. Z Češek zřejmě nejvíc rezonuje ve spojitosti s touto sítí jméno Simony Krainové. Carol nyní pro britský Daily Mail prozradila, jaké byly reakce jejího okolí a co na to pověděla její maminka.

Dvaašedesátiletá veteránka z obálky plavkového vydání magazínu Sports Illustrated či Harper’s Bazaaru, Elle, Cosmopolitanu či Vogue, která proslula rovněž jako herečka, uvedla, že ji kontaktovalo už spoustu lidí poté, co se rozhodla založit si účet na webu pro platící fanoušky.

„Staří přátelé mi gratulovali a říkali, že je to skvělé. Velice mi to lichotilo,“ uvedla Carol, která měla slabost pro sportovce. Nejdříve byla provdaná za bývalého obránce New York Rangers Rona Greschnera a od roku 2000 měla osmnáct let trvající vztah s bývalým ruským profesionálním hokejistou Alexejem Jašinem.

Carol, která v roce 2014 nemohla chybět na setkání krásek ze Sports Illustrated během 50. výročí plavkového vydání magazínu a zapózovala si mimo jiné rovnou se třemi Češkami, je nadšená, že jí novou aktivitu schvaluje i rodina. A to dokonce i její maminka Muriel (91), která dříve také pracovala jako modelka.

„Vždy byla velkým zastáncem toho, jak jsem nakládala se svou kariérou. Reakce na projekt pro mě byla skutečným potvrzením toho, abych v tom pokračovala, zapojila se a odvážila se vyzkouset něco nového. Všichni se musíme vyvíjet a jít s dobou. A převzít kontrolu nad svým osudem je osvobozující,“ dodala Alt.

Související témata:
Carol Alt

Reklama

Další články

Načítám