Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měsíc zamilovaných slaví manželé Preissovi o něco dřív. Herečka Martina Preissová se začátkem dubna svěřila, že letos slaví krásné výročí, její muž Martin Preiss se několik dní na to podělil o zamilované snímky pod rozkvetlou třešní.

„Přesně před 20 lety na apríla to začalo. Jsme jeden pro druhého tvrdý oříšek, ale i měkká náruč,“ svěřila se svým fanouškům Martina Preissová, která má s manželem syny Šimona a Matouše.

Herečka se vdávala rok po narození prvního syna Matouše. Začátek jejich vztahu nebyl jednoduchý. Oba byli v jiném manželství. V roce 2005 se nakonec rozvedla a společně se sestěhovali, o tři roky později se stali rodiči. Martin Preiss ji tehdy prý ukecal, aby nežili na hromádce. Ano si řekli v den prvních narozenin syna na břehu třeboňského rybníka.

„Čas letí jako splašený a i příroda si dělá, co chce. Starší syn se dnes poprvé oholil a vyrazil do světa a ,jeho třešeň‘, kterou jsem zasadil, kvete o měsíc dřív. Musíme si holt zvykat. A tak první májový polibek přišel zrovna dnes. Pak v květnu už by totiž mohlo být pozdě. Člověk nikdy neví, že jo? Jistota je jistota,“ svěřil se Martin Preiss na sociální síti a pochlubil se zamilovanými snímky s manželkou.

Reklama

Další články

Načítám