Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozvolnění si Petr Vondráček (48) ještě moc nezahrál ani nezazpíval. My zpěváka, pianistu, moderátora a herce v jedné osobě potkali na vystoupení na lodi, která plula po Lipně. "Hrál jsem asi dvakrát na piano pro užší okruh lidí a tohle bylo moje třetí vystoupení," řekl Super.cz.

V létě ho tedy ještě další práce čeká. "Moderuji nějaké venkovní festivaly a akce. S kapelou Lokomotiva máme asi osm hraní během července a srpna. A doufám, že se v září rozjede i divadlo. Jsem ve dvou představeních, v muzikálu Trhák a pak v hudební komedii Miluju tě, ale..., kde hraju na klavír," vypočítal.

"Rozjíždí se to pomalu a do starých kolejí se to asi nevrátí, protože lidi jsou vyplašení. Snad se nedostaví nějaká krutá další vlna," doufá.

Velké prázdninové plány Petr nemá. S dcerou vyrazí nejspíš jenom po Česku. "Mám nafukovací člun a s dcerkou sjíždíme Cidlinu. Je to kousek od mé chalupy u Kolína, kde budeme asi taky trávit hodně času. Co se týče nějaké cesty do zahraničí, tak je možné, že koncem srpna zamíříme ke známému do Chorvatska. Ale nad tím ještě visí otazník. Sám moře k životu nepotřebuju, i když ta představa je moc příjemná," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám