Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některý z kousků tohoto amerického návrháře máte dost možná doma i vy, a přestože mu táhne na osmdesátku, milují jeho módu snad všechny generace. Především spodní prádlo s jeho jménem nechávají vykukovat z kalhot i ty nejslavnější celebrity, které se zároveň dost často stávají tvářemi jeho kampaní. Pokud ještě netušíte, odkud vítr vane, vězte, že na fotografiích z nedělního odpoledne je Calvin Klein s jeho letitým partnerem Kevinem Bakerem (34).

Přestože se mohlo na první pohled zdát, že i s ohledem na nedělní Den otců, spolu vyrazili táta se synem na něco dobrého, ve skutečnosti jsou spolu tihle dva už od roku 2016 a tvoří nerozlučný pár. Poprvé společně zavítali na ples Amerického baletního divadla a téhož roku ještě na galavečeři ACRIA Holiday Dinner.

Pohodově oblečená dvojice, kterou od sebe dělí pětačtyřicet let, si vyrazila do Mauro’s Cafe v Hollywoodu, a především Kevin byl ve velmi dobrém rozmaru.

Klein před Kevinem strávil dva roky s pornohercem Nickem Gruberem, s nímž se rozešel v lednu 2012. Gruber po rozchodu sepsal knihu o jejich vztahu nazvanou Obsession: My Life With Calvin Klein, kde byl velmi otevřený, a následně po přestěhování do Los Angeles se objevoval i v reality show, kde hovořil na stejné téma. Následně podstoupil léčbu závislosti na kokainu v Arizoně, kterou mu údajně po tom všem Klein platil, a dokonce jej v ústavu navštěvoval.

Klein má za sebou ovšem i dvě manželství se ženami. Tou první byla textilní designérka Jayne Centre, s níž má dceru Marci Klein, známou televizní producentku. Druhou manželkou se stala návrhářova osobní asistentka Kelly Rector, rozvedli se po dvaceti letech v roce 2006. Následně již dával Klein přednost spíše mužům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám