Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tolik celebrit, s nimiž je výrazné, většinou kouřové líčení spjato tak moc jako s Pamelou Anderson (56). Přesto se s přibývajícím věkem rozhodla bývalá hvězda Playboye a Pobřežní hlídky na make-up tak trochu zanevřít. Nyní konečně přiznala, proč tomu tak je...

Herečka se v rozhovoru pro magazín Elle svěřila, že její pohled na vzhled a krásu se změnil v roce 2019, kdy zemřela její make-up artistka Alexis Vogel na rakovinu prsu.

„Byla nejlepší. A od té doby, jako bych cítila, že bez Alexis je pro mě lepší nenosit make-up,“ přiznala Pam, která platila za jeden z největších sex-symbolů 90. let. Také však dodala, že chodit nenalíčená je zároveň osvobozující, zábavné a trochu rebelské, protože dělá pravý opak toho, co všichni ostatní, kteří naopak chodí precizně nalíčení.

„Myslím, že když stárneme, všichni začneme vypadat trochu legračně. A při pohledu do zrcadla se tak trochu směju sama sobě a říkám si: ‚Wow, to jako fakt? Co se to se mnou děje?‘ Je to taková cesta,“ dodala Pam, která si za svůj postoj vysloužila řadu pochval, ale pochopitelně i kritiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám