Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyplašený chlapec u narozeninového dortu patří k našim nejslavnějším a nejbohatším hokejistům. Už odmalička všechny předčil svým talentem a ohromnou pílí. Na svém kontě má bezpočet klubových i reprezentačních úspěchů, kterým se zatím nepřiblížil žádný jiný český hokejista. Ač je velmi atraktivní a žádaný, zatím se nikdy neoženil a je momentálně nezadaný. Vždy se však obklopoval atraktivními kráskami z řad modelek, missek a moderátorek. Už víte?

Jaromír Jágr (52) se narodil 15. února 1972 v Kladně a ve stejném městě se naučil první hokejové krůčky. Díky své neuvěřitelné houževnatosti a talentu brzy převyšoval všechny své vrstevníky. V šestnácti letech si už v týmu kladenského Poldi zahrál mezi dospělými a další úspěchy na sebe dlouho nenechaly čekat. Roku 1990 byl draftován „tučňáky“ z Pittsburghu. S hvězdným týmem kanadsko-americké NHL vyhrál dvakrát neprestižnější klubovou trofej Stanley Cup a zářil po boku legendárního hokejisty Maria Lemieuxe.

Pětkrát získal Art Ross Trophy pro nejproduktivnějšího hráče NHL a jednou vysoce ceněnou Hart Trophy pro nejužitečnějšího hráče zámořské soutěže. Vavříny sbíral i v české reprezentaci, kde patří k jeho největším úspěchům zlato z nezapomenutelné olympiády v Naganu a dvě zlaté mediale z mistrovství světa. V zámoří si kromě Pittsburghu zahrál za Washington Capitals, New York Rangers, Philadelphii Flyers a nyní válí za Dallas Stars. Tři sezony působil také v ruském Avantgardu Omsk.

Jaromír Jágr nepatří jen k nejlepším a nejbohatším světovým hokejistům, ale také k velmi žádaným mužům. Sice už je mu jednačtyřicet let, ale stále patří mezi svobodné, bezdětné a momentálně nezadané mládence. Loni se po šesti letech rozešel s modelkou Innou Puhajkovou (38), která nebyla zdaleka první, ani poslední kráskou, kterou laskal ve své mužné náruči.

Několik let žil s dnes již vdanou slovenskou modelkou Andreou Verešovou (43) a dva roky chodil s misskou Ivou Kubelkovu (46). Prožil také bouřlivé románky se sličnými moderátorkami Lucií Borhyovou (46) a Nicol Lenertovou (37). V poslední době se objevily spekulace o jeho údajném mileneckém poměru s modelkou a lékárnicí v jednom Janou Doleželovou (42), který však hokejista ani kráska nikdy nepotvrdili.

Velký vliv na Jaromíra Jágra má bezesporu také jeho maminka Anna,  jíž se říká „Mama Jagr“, a která s ním jeden čas žila v zámoří a zajišťovala mu veškerý servis, což se ne každé jeho přítelkyni líbilo.

Reklama

Další články

Načítám