Hlavní obsah
Článek

Málokteří sourozenci mezi sebou mají tak pevné pouto jako oni. Společně nesdílí jen příjmení, ale především smysl pro humor, který zúročili na televizní obrazovce.

Řeč je o Daliborovi (43) a Adéle (40) Gondíkových, kteří patří k nejlépe sehraným dvojicím českého showbyznysu. Společně začínali ve Snídani s Novou a stali se jedněmi z nejvýraznějších tváří komerční stanice, která letos slaví dvacáté výročí svého založení. Jako moderátoři se osvědčili v zábavné show Go Go Show a dodnes jsou k vidění v Radách ptáka Loskutáka, kde inspirují všechny zahrádkáře a domácí kutily.

Dalibor s Adélou k sobě měli blízko odjakživa a díky malému věkovému rozdílu vyrůstali skoro jako dvojčata. Důkazem toho je fotka z jejich rodinného archivu, na níž je Daliborovi sedm let a Adéle o necelé tři roky méně.

Známá televizní dvojice se však dokázala prosadit i nezávisle na sobě. Oba sourozenci mají na kontě úspěchy nejen ze světa televize, ale neztratili se ani na divadelní a filmové scéně. Dalibora od práce neodradila ani vážná nemoc, s níž dlouhodobě bojuje, a Adéla si stačila odskočit k mateřským povinnostem. S exmanželem Ondřejem Brouskem má devítiletou dceru Nelly a jejím současným partnerem je herec Jiří Langmajer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám