Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří ho milují, jiní nenávidí a většina si klepe na čelo. Z blonďáčka, který se na vás usmívá z fotky, totiž vyrostl velmi extravagantní muž, který se označuje za krále rozkoše, a jeho show jsou vždy okořeněny velkolepou podívanou plnou zvířat, ohňostrojů, spoře oděných tanečnic a dalších karnevalových rekvizit. Už tušíte, o kom je řeč?

Šoumen Daniel Nekonečný, který se narodil 29. června 1966 v Boskovicích, je jednou z nejzapamatovatelnějších osobností českého šoubyznysu. V jiném než výrazném oblečení, nejčastěji s motivy květin či zvířecích vzorů, v kombinaci s neméně extravagantními doplňky, ho neuvidíte.

Oděn do žluté odcházel také z nemocnice, kam musel kvůli nešťastné nehodě, při níž si na jaře tohoto roku přímo na pódiu při jednom ze svých vystoupení do hrudi, těsně vedle srdce, zapíchl kovovou tyč. Naštěstí jen vedle a on se z toho dostal. Nejen o tomto promluví v zítřejší Limuzíně s Mírou Hejdou, kterou můžete vidět večer na Óčku.

Kromě hudebních aktivit (byl mimo jiné lídrem kapely Šum svistu) se objevil i před filmovou kamerou. Vidět jste ho mohli ve snímcích Jak se krotí krokodýli, Jediná na světě nebo Eliška má ráda divočinu. Tu má rád i Daniel. Čím větší, tím líp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám