Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi jen málokdo by na snímku ze svatého přijímání poznal v roztomilé dívence majitelku největšího silikonového poprsí u nás.

Předtím, než se Julie Zugarová (37) dala na dráhu modelingu, prožila, jak sama říká, hezky obyčejný život. Vyrůstala na Slovácku a rodinou byla vedena k víře. „Byla jsem obklopená rodiči a velkou rodinou. Mám hodně bratranců, takže jsme si vyhráli víc než dost a velmi ráda na to vzpomínám," nechala se slyšet Zugarová.

Po základní škole zamířily Juliiny kroky na střední pedagogickou školu, a kráska dokonce nějakou dobu učila v mateřské škole. Pak si ale nechala poprvé zvětšit své poprsí, v roce 2009 se přihlásila do soutěže Česká Miss, znovu si nechala přifouknout hrudník a dala se na dráhu glamour modelky.

Přestože se jí otočil život o sto osmdesát stupňů, ona se prý zásadně nezměnila. Velmi často a ráda se vrací domů na Moravu za svou rodinou a kocourem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám