Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle změna je tedy něco! Vsadíme se, že zpěvačku na fotografii dobře znáte, ale s novým účesem možná tápete... Malou nápovědou je, že jde o kanadskou popovou a country hvězdu, která za svou letitou kariéru prodala více než sto milionů alb, což z ní činí nejlépe prodávanou umělkyni v tomto žánru. Pokud stále netušíte, věřte, že se díváte Shaniu Twain.

Shania se s novou image, které dominovaly dlouhé platinové do rovna vyhlazené vlasy, objevila na jednom večírku v Los Angeles, který byl předzvěstí blížících se cen Grammy, které se uskuteční už tuto neděli.

O zpěvačce je poslední dobou opět slyšet, a to v souvislosti s jejím comebackem a novým albem Waking Up Dreaming, na jehož přebalu pózuje odvážně pouze v klobouku, podkolenkách s lodičkami a sukénce.

Shania byla ovšem vždy vlasový chameleon a ani dnes se nebojí růžových či rudých vlasů. Platinová blond byla ovšem trefa do černého. V jejím případě se však dá očekávat, že v neděli ji na udílení zmiňovaných cen uvidíme zase už s něčím úplně novým...

Reklama

Další články

Načítám