Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznáte roztomilou čtyřletou holčičku salutující s vojenskou čepicí na hlavě? Patří mezi slavné české modelky, v roce 1997 se stala vicemiss České republiky a předloni v létě se vdala za úspěšného extraligového hokejistu Milana Procházku. Už víte?

"A tady je důkaz, že k armádě jsem měla vždycky blízko. Geny jsou geny," napsala pod fotku na sociální síti modelka, která loni na podzim točila videoklip k Písni padlých Martina Maxy, jež je věnována vojenským veteránům.

Ano, holčička s výrazným nosem a blond vlásky je úspěšná česká modelka Veronika Chmelířová Procházková. Veronika je úspěšná nejen v Čechách, ale také v zahraničí. Často jezdí předvádět na módní show v Rakousku či Německu.

K armádě měla blízko velká část její rodiny. "Praděda v první světové válce přišel o nohu, děda bojoval ve druhé světové a druhý děda byl nadporučík v armádě. Zelenou mám v krvi," prozradila Super.cz modelka.

Reklama

Další články

Načítám