Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V ulicích severního Londýna jste mohli narazit na herecký pár Ruperta Grinta a Georgii Groome. Dvojice vyrazila ven ve středu odpoledne i se svou tříletou dcerkou, což bylo roztomile symbolické, jelikož nese jméno Wednesday (Středa). Holčička to sice zatím asi netuší, ale tatínek s ní po jejím narození trhnul rekord na Instagramu…

Když se totiž filmový Ron Weasley z čarodějnické série Harry Potter koncem roku 2020 připojil na Instagram, sdílel jako první právě fotografii s jeho tehdy novorozenou dcerou. Během pouhých čtyř hodin a jedné minuty dosáhl milionu sledujících, čímž o celých 43 minut pokořil rekord britského dokumentaristy Davida Attenborougha ze stejného roku, který milionu sledujících dosáhl za 4 hodiny a 44 minut.

Rupert s Georgií patří mezi dětské herecké hvězdy, zatímco Grint pro spoustu lidí už navždy zůstane Ronem, Georgia největšího úspěchu dosáhla rovněž jako náctiletá. Proslavila se rolemi ve filmech Z Londýna do Brightonu z roku 2006 či o dva roky později v komedii On je fakt boží!

Další články

Načítám