Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok tomu bude 10 let, co Sabina Křováková (32) vyhrála třetí ročník Česko Slovenské SuperStar. Na podzim vydala svůj zatím poslední singl Hrdina a aktuálně se chystá na letní koncertování.

Charismatická blondýnka s chraplavým hlasem se za poslední léta skoro nezměnila. Snaží se, aby si držela ladné křivky, které by jí mohla závidět kdejaká modelka, i když někdy to dá opravdu zabrat. Než Sabina vezme opět mikrofon do ruky, odjela za krásami italské metropole.

„Do Říma jsem se jela na pár dní odreagovat a nabrat síly na letní sezónu, která nás s kapelou čeká. Nakonec to byla velmi aktivní dovolená, protože jsme chtěli vidět co možná nejvíc památek," řekla Super.cz zpěvačka.

Během svojí předchozí dovolené v Řecku se Sabina fanouškům pochlubila fotkou v plavkách. Tentokrát své křivky neodhalila a důvod je jasný: „Jedla jsem pouze jejich kuchyni, takže jen pizzu a špagety. Doufám, že to rychle vyběhám," dodala.

Kdyby si Sabina přece jen přivezla nějaké to kilo nahoře, k panice nebude důvod. Jak sama přiznává, na koncertech problematické partie zakryje kytara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám