Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovce jsou krásné jako sen, ve skutečnosti jsou to úplně normální holky. Když jsme vyrazili na akci, kde se seriálové herečky nechávaly nalíčit podle posledních módních trendů, byly jsme zvědaví, jak vypadají bez make-upu. Ale větší část z nich podváděla a aspoň nějaké šminky použila.

"Koukám na ostatní a vidím, že jsem udělala chybu, když jsem si dala na obličej opravdu jen korektor," svěřila Super.cz půvabná blondýnka Jitka Ježková, kterou vídáme pravidelně v seriálu Doktoři z Počátků.

Prý ale ani normálně líčení moc nedá. "Nemám ani kosmetickou taštičku. V kabelce se mi volně válí právě korektor a tvářenka. Ovšem bez řasenky bych jako blondýna běžně nevyšla. Zato na večer si na líčení dávám záležet," dodala.

A kolik za líčidla utrácí? "Mně všechno vydrží docela dlouho, takže to asi tolik nebude, nikdy jsem to nepočítala. Mám dokonce pudr už tolik let, že se obávám, jestli není prošlý. Ale potrpím si na laky na nehty," upřesnila.

Oč méně utratí za dekorativní kosmetiku, o to více si to ale vynahradí na oblečení, které si většinou objednává přes internetové obchody. Vyjmenovala nám, že jen za poslední dny si objednala kabát, koženou bundu a kalhoty, vše od dost luxusních značek. Před kamerou ale slíbila manželovi, že už je to opravdu všechno a pěkně mu poděkovala.

Související témata:

Další články

Načítám