Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během galavečera předávání sošek pro muzikanty se objevily nejrůznější známé tváře v originálních outfitech, které překvapily už při příchodu. Byla mezi nimi i herečka Míša Tomešová (32).

Ta ohromila krátkým účesem a celkový outfit připomínal americkou zpěvačku a herečku Lizu Minnelli. „Jelikož mně se dneska nechtělo vymýšlet nic na hlavě a byla jsem v divadle, a my v Kalichu si můžeme občas něco půjčit, tak jsem to vyzkoušela. Vyšla jsem v té paruce jako já, Míša, a cítím se docela dobře,“ smála se herečka během rozhovoru pro Super.cz.

„Já vlastně i v divadle hraji Cabaret, takže jsem následovnice Lizy Minnelli. Cítím se v tom velmi dobře, ale nevím, kdybych se takhle ostříhala, zdali bych se o to dokázala starat,“ smála se.

Vlasy si nechala ve skutečnosti ostříhat jen jednou a nikdy víc by to prý už neudělala. „Když jsem byla malá, tak mě museli kvůli roli obarvit na blond a ostříhat na kluka, a potom jsem si už na vlasy nikdy nenechala sáhnout a ani se nebarvila,“ dodala Míša Tomešová během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám