Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Zpěvačka, spisovatelka a moderátorka Iva Frühlingová (41) je k nepoznání. Razantně zkrátila vlasy a obarvila se na černo. Vlasy má především zvlněné, a tak mnohým připomínala beránka. I to má svou symboliku.

Dneska jsem beránek a víte, že můj nevlastní táta se jmenuje Josef Beránek a je to hokejový trenér, takže jsem si říkala, že se mu dneska přiblížím,“ smála se Iva během rozhovoru pro Super.cz.

Změna účesu podle ní byla nezbytná. „Já potřebuji zlepšit kvalitu vlasů. Předtím jsem měla blond a to mi trošku vysušilo vlasy. Tím, že se to stříhá, tak ony pak získají sílu a začnou hezky a zdravě růst,“ dodala ke svému účesu.

My si společně povídali na otevření vesmírné výstavy na brněnském výstavišti, která je úzce spojená s americkou NASA. Zabrousili jsme také i na to, jak se jí daří pracovně.

„Teď jsem udělala audioknihu, je to na mou první knihu, takže takový refresh a stále něco kutíme s Expres FM, rádiem, kde dělám, a vyšla mi písnička s Pekařem, která se jmenuje Já a ty,“ doplnila během našeho rozhovoru Iva Frühlingová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám