Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od pořízení těchto záběrů uplynulo již jednadvacet let. Slavné sestry a tenisové legendy Venus (32) a Serena (30) Williamsovy na nich začínají trénovat tenis pod přísným dohledem jejich otce Richarda. Zářivá kariéra úspěšných sportovkyň se rodila na tenisovém kurtu Compton court v Los Angeles.

Hořkost porážky od této jen těžko porazitelné dvojice ochutnalo o víkendu i duo českých reprezentantek ve složení Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Jejich spanilou jízdu ve čtyřhře během Wimbledonu ukončily ve finále právě tyto dvě dokonale sehrané Afroameričanky. Serena si pak zvládla ukořistit i výhru nad Polkou Agnieszkou Radwaňskou. Mladší ze sester si tak připsala na konto již pátý triumf na Wimbledonu ve dvouhře.

Kariéra Venus Williams je rovněž obdivuhodná. Jako trojnásobnou olympijskou vítězku i bývalou světovou tenisovou jedničku si ji budou tenisoví fanoušci pamatovat vždy. Serena a Venus jsou rovněž nejvíce vydělávající tenistky všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám