Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechtěl mít svatbu, tedy oslavu registrovaného partnerství, zkaženou spoustou paparazzi fotografů. "Nebylo to ostatně jen moje akce," řekl Super.cz kamarád Dominiky Gottové (50), který Slavíkovu dceru nejprve na oslavu pozval, ale poté jí pozvání zrušil. Svatby se účastnil například bývalý prezident Miloš Zeman, Alex Mynářová nebo Felix Slováček, který páru zahrál.

"Je pravda, že jsme měli názorový rozpor. Domluvili jsme se, že Dominika na svatbu nepojede a potkáme se po neděli, v klidu, na jídle. To se také stalo, vše chápala. Vše jsme si vyříkali v restauraci, kam chodil velmi rád její táta Karel Gott. Dominika nám ke svatbě darovala obrovskou lahev domácí slivovice, kterou jsme spolu občas pili a chutnala mi. Momentálně jsem Dominiku přizval ke spolupráci na nové knize o jejím tátovi," upřesnil Luboš Procházka, který dal Dominice příležitost také jako zpravodajce z Finska v rádiu Prostor, které vede.

A co všechno Dominika v Praze stihla, než odletěla do Finska řešit stěhování? "Zašla jsem v Praze k tatínkovu hrobu, s kamarádkou Olivií Žižkovou. Bylo mi strašně smutno, když jsme tam byly. S maminkou jsem se viděla dvakrát, už je jí po tom pádu v koupelně domova důchodců lépe. Díky Bohu," vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám