Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komplikacím spojeným s dlouhou těžkou nemocí podlehl v neděli 1. října, stejný den, kdy před čtyřmi lety odešel i Karel Gott (†80), hudební režisér a dirigent Milan Wolf (†77). Rodina, přátelé a kolegové z hudební branže, s nimiž roky spolupracoval, se s ním rozloučili ve velké obřadní síni strašnického krematoria.

Milan Wolf spolupracoval s největšími hvězdami hudebního nebe, jako byl již zmíněný Gott, Hana Zagorová (†75) a řada dalších včetně Felixe Slováčka (80), který mu na jeho poslední cestě zahrál na saxofon píseň k seriálu Zdivočelá země, kterou s Milanem Wolfem nahrál na poslední desku a napsal ji Zdeněk Barták, který se rozloučení také účastnil.

V obřadní síni se s Milanem Wolfem loučila nejbližší rodina, vdova Zdeňka s dcerou Gabrielou a jejím přítelem, zpěvákem a skladatelem Zdeňkem Hrubým, sestry, švagr se švagrovou a jejich děti. Emotivního smutečního proslovu se jménem dcery zhostila zpěvačka Michaela Nosková.

Na poslední rozloučení s dirigentem a hudebním dramaturgem dorazili také hudebníci Ondřej Brousek, Imram Zangi či Karel Vágner. Plakaly zpěvačky Dasha a Michaela Štiková nebo modelka Kateřina Průšová, které mají s rodinou také blízký vztah.

Ti, kdo se nemohli z pracovních či zdravotních důvodů zúčastnit, jako Jitka Zelenková (73), Štefan Margita (67) nebo František Janeček (79) a Marian Vojtko, poslali aspoň květiny a věnce.

Reklama

Další články

Načítám