Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina a nejbližší přátelé se rozloučili s hercem Matthewem Perrym (†54) alias Chandlerem ze seriálu Přátelé. Komorní pohřeb oblíbeného herce se konal na hřbitově Forest Lawn v Los Angeles. Kromě rodiny na obřadu nechyběli ani Perryho kolegové ze seriálu Přátelé.

S památkou svého kamaráda se tak loučili Jennifer Aniston (55), Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox (59) a Matt LeBlanc. Z rodiny se loučili Perryho maminka Suzanne, tatínek John Bennett Perry i nevlastní otec Keith Morrison.

Už jen účast celé slavné sestavy z Přátel svědčí, jak si herci byli blízcí. Úmrtí Matthewa Perryho je velmi zasáhlo. „Všichni jsme naprosto zničeni ztrátou Matthewa. Byli jsme víc než jen kolegové. Jsme rodina. Je toho tolik, co bychom mohli říct, ale teď si musíme dát čas na truchlení a zpracování této nedozírné ztráty. Časem řekneme víc, jak a kdy budeme moci. Prozatím jsou naše myšlenky a láska s Mattyho rodinou, jeho přáteli a všemi z celého světa, kteří ho měli rádi,“ nechali se slyšet herci z Přátel.

Populární seriál se vysílal ve více než sto zemích od roku 1994 do roku 2004. Perry byl nalezen mrtvý v sobotu ve vířivce ve svém domě v Los Angeles po zjevném utonutí. Bylo mu 54 let.

Reklama

Další články

Načítám