Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko se dnes rozloučilo se zesnulým textařem Eduardem Krečmarem, který odešel na věčnost po dlouhé těžké nemoci v neděli 22. října. Pohřeb, který probíhal ve Farním sboru Českobratrské církve evangelické na pražských Vinohradech, si nenechala ujít řada známých osobností.

Není se čemu divit, mnozí textaře obdivovali a byl pro ně dobrým přítelem. Napsal totiž hity například Karlu Gottovi (†80), Petru Novákovi nebo Martě Kubišové (81).

Poslední rozloučení si nenechala ujít například Vendula Pizingerová (52), saxofonista Felix Slováček (80), který smuteční oděv rozveselil žlutým kabátkem. Přišla i jeho žena Dagmar Patrasová (68), pro kterou byl textařův odchod skutečným šokem. Během pohřbu nedokázala skrývat slzy a smutek.

Mezi přítomnými byl i zpěvák Václav Neckář (80), který dorazil tradičně v doprovodu svého bratra Jana. Dále nechyběla Jitka Zelenková (73) nebo Leona Machálková (56).

Reklama

Další články

Načítám