Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Pořízková (59) se nedávno pochlubila svým fanouškům na sociálních sítích, že opět prožívá krásný a plnohodnotný vztah. A to s úspěšným americkým spisovatelem a televizním producentem Jeffem Greensteinem, jenž se podepsal pod seriály jako jsou Přátelé nebo Zoufalé manželky.

„Tři měsíce smíchu, polibků, škádlení, lásky a ryzí praštěnosti, oslavované tím nejztřeštěnějším způsobem v nejromantičtějším městě na světě,“ vyznala se modelka ke snímku z Paříže.

Tentokrát na sociálních sítích také prozradila, jak se jí podařilo partnerské štěstí najít. Svými slovy také potvrdila, že najít takového partnera není v jejím věku úplně snadné.

"Jak jsem se stala šťastnou? Vše je v číslech! Moje svobodné kamarádky mi to řekly chvíli před tím, než jsem se v tom randění začala máchat. Řekly: Stačí, když budeš chodit na rande a neinvestuješ toho příliš do toho prvního. A choď na tolik schůzek, na kolik máš čas,“ svěřila se topmodelka, která se touto radou začala řídit.

„Přesně tohle jsem udělala. Za poslední tři roky jsem měla asi čtyřicet schůzek. A ukazuje se, že je to opravdu v číslech. V době, kdy jste ve věku, kdy zrajete, tak seznamovací rybníček většinou tvoří rozvedení nebo ti, kteří jsou trvale nedostupní a pak několik vdov a vdovců. Lidé, kteří nemají vztahové problémy, jsou šťastně ženatí nebo v dlouhodobém vztahu. Takže je tato seznamka ve skutečnosti louže sedmdesáti procent lidí, kteří mají vážné problémy se závazky,“ prozradila Pavlína Pořízková s tím, že ona sama problémy se závazky neměla, spíš vždy narazila na špatnou partii.

„I když jsem já neměla 'problémy se závazky', tak jsem rozhodně měla problémy se vztahy.

Jedním z nich bylo, že jsem se zakoukala do těch, kteří měli problémy se závazky. A tuto část jsem se musela znovu naučit. Tři roky intenzivní práce na sobě samé a líbání spousty milých žabáků. A tak jsem našla svého prince,“ dodala Pořízková s úsměvem k dalšímu snímku s partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám