Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Steffi Graf a Andre Agassi se nesmazatelně zapsali do historie světového tenisu. Na kurtech předváděli úžasné sportovní kousky a koncem devadesátých let se do sebe zamilovali, svatba se pak konala v roce 2001.

Pár tvoří dodnes a vypadá to, že jsou i po letech stále šťastní jako dvě zamilované hrdličky. Agassi se začátkem roku pochlubil snímkem se Steffi v něžném objetí. Do nového roku podle svých slov hleděli „s láskou“.

Bývalé tenisové jedničky dohromady nasbíraly třicet grandslamových titulů. Tenis sledují už jen jako fanoušci, radost jim dělá především jejich rodina. Společně mají už dvě dospělé děti - syna Jadena Gila (22) a dceru Jaz Elle (20).

Ač by se mohlo zdát, že děti zdědí ty nejlepší tenisové geny, ani jeden se sportu, který udělal z jejich rodiče legendy, nevěnuje.

Jaden Gil ale u sportu zůstal, jen si vybral jiné odvětví, konkrétně baseball. Momentálně je nadhazovačem u týmu USC Trojans.

Související témata:
Steffi Graf

Reklama

Další články

Načítám