Hlavní obsah
Článek

Divačky seriálu Sex ve městě měly pro Chrise Notha alias pana Božského slabost, stejně jako jeho hlavní hrdinka Carrie Bradshaw. Z idolu žen toužících po partnerovi snů je už ovšem šedesátník.

Uhrančivý pohled seriálovému oblíbenci zůstal, jeho vlasy a vousy však prošedivěly. Navíc si nelze nevšimnout toho, že Chris Noth má oproti časům, kdy prožíval milostné dobrodružství s Carrie, pár kil navíc. Herečky ze Sexu ve městě nedávno opět potvrdily, že další pokračování příběhu čtyř newyorských kamarádek se nechystá, takže pan Božský může nerušeně stárnout.

Dvaašedesátiletý Chris Noth se stal součástí seriálu už v roce 1998. Tehdy mu bylo 44 let a věkově tak měl nejblíže ke Kim Catrall představující náruživou Samanthu. Pan Božský se objevil i ve dvou celovečerních filmech, které na seriál po šesti odvysílaných sezónách navázaly.

V reálném životě už Chris holky po Manhattanu neprohání. Od roku 2012 je ženatý s o 27 let mladší herečkou Tarou Wilson. Na svatbě jim už dělal společnost tehdy čtyřletý syn Orion.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám