Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když začal randit se svou manželkou, jeho současná milenka byla ještě na houbách... Zpěvák Robin Thicke (37) si totiž začal s herečkou Paulou Patton (39) už v šestnácti, ale poprvé to na ni zkoušel v klubu ještě o dva roky dřív! Vydrželo jim to jednadvacet let až do letošního února, kdy se pár po devíti letech manželství rozhodl pro odloučení a v říjnu i pro rozvod.

Vedle autora hitu Blurred Lines se nyní začala objevovat nová žena, je jí teprve devatenáctiletá nadějná modelka April Love Geary. Poprvé spolu byli viděni v polovině listopadu v Los Angeles ve zpěvákově voze. Pár se účastnil například oslavy 40. narozenin Leonarda DiCapria v Soho House, a dokonce vyrazil minulý týden na fotbalový zápas. Vzal s sebou zpěvákova čtyřletého syna Juliana, jehož má Thicke s Patton. Přesto půvabná teenagerka tvrdí, že jsou s americkou hvězdou pouze přátelé.

Robin Thicke vešel ve známost i díky nechvalně proslulému vystoupení na loňském předávání cen MTV Video Music Awards s Miley Cyrus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám