Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Holly Willoughby (38) je taková britská Lucie Borhyová. Populární, usměvavá blondýnka, která se těší divácké oblibě. Je aktivní na sociálních sítích, kde však šetří s fotkami svých tří dětí. S jinými příbuznými se naopak ráda pochlubí.

K těm, kteří se na jejích účtech objevují opakovaně, patří moderátorčina maminka Linda (71), na niž je Holly dle fanoušků výrazně podobná. „Jako sestry!“ shodují se, „Jako dvě princezny!“ přidávají ti zapálenější.

S matkou a s celou rodinou má Willoughby velmi pevný vztah, rodiče jsou pro ni v mnoha směrech příkladem. „Máma a táta jsou spolu roky, jsou tým... Právě maminka mi vštípila, jak důležitá je rodina a manželství s někým, kdo je skutečným parťákem. Pohled na mé rodiče mi ukázal, co v životě chci i pro sebe,“ řekla moderátorka deníku The Mirror.

S manželem Danielem Baldwinem je Holly dvanáct let a mají spolu devítiletého Harryho, sedmiletou Belle a čtyřletého Chestera.

Holly s maminkou Lindou

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mumma...

Příspěvek sdílený Holly Willoughby (@hollywilloughby), Bře 3, 2019 v 3:43 PST

Reklama

Další články

Načítám