Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový přítel za ní na pár dní přiletěl už na soustředění nových finalistek Miss Czech Republic v Egyptě, které Natálie Kočendová (24) svojí přítomností podpořila. Tam ale ještě vítězka světové soutěže krásy Top Model of the World nechtěla, aby její vztah vyšel navenek.

Po zklamání z několikrát nastavovaného vztahu s Davidem Vitázkem, s nímž se poznala díky reality show Love Island, se nemůžeme divit, že nechtěla nic zakřiknout. „Jsem zamilovaná, je to velká láska, ale zatím bych ráda ještě to soukromí nechala mezi námi dvěma. Asi je to poučení z bývalých vztahů,“ řekla Super.cz.

Během pár dní vyšlo najevo, že potetovaný čahoun je slovenský podnikatel, mj. ve filmovém průmyslu, Christopher Dinga. Shodou okolností je to dobrý kamarád Adama Sedra, kterého organizace Miss Czech Republic vysílá na světovou soutěž krásy Mr. Supranational.

Natálka čekala ještě několik týdnů, než se s novým partnerem zvěčnila na sociálních sítích, kde postovala dvě zamilované fotografie. „Už mi všechno zapadá. Cítím obrovskou vděčnost, že jsi mi přišel do života,“ vyznala se ve svém příspěvku.

Reklama

Další články

Načítám