Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Bezděková (29) poprvé od jara, kdy se vrátila z reality show Survivor, fotila plavky. Modelka se musela dlouho dostávat zpět do formy a konečně je na váze, kterou si představovala. Byla k tomu dlouhá cesta.

"Je to první focení v plavkách. I když jsem říkala, že mi letos plavková sezóna uteče, nakonec mě doběhla," řekla Super.cz Andrea, která v reality show šíleně zhubla a návratová fáze ke své váze vzhledem k jojo efektu nebyla lehká.

"Už jsem na svém, ale stálo mě to dost práce. Musela jsem si vytvořit stravovací návyky, už jsem nemohla bagrovat všechno, co mi padne pod ruce. Začala jsem pít nutriční drinky, pomalu se vracím zpátky," vysvětlila Bezděková s tím, že po návratu cokoli snědla, tělo začalo ukládat ze strachu, že zase přijde hladovění.

"Pečuju o sebe víc, přemýšlím, co jím, v kolik hodin, jím pravidelně, chodím cvičit, což se mi předtím nechtělo. Nějakým způsobem jsem zpátky v procesu," dodala Bezděková na focení plavkové kolekce návrhářky Terezie Trusinové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám