Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou zpěvačku Felicitu Prokešovou mohli televizní diváci zaznamenat v roce 2021 v show Česko Slovensko hledá SuperStar. Už roky je ale ozdobou mnoha velkých muzikálů. Nejnověji uhrančivou krásku můžeme vidět jako Eponinu v novém uvedení Bídníků.

Tam je ovšem na rozdíl od svých obvyklých rolí téměř k nepoznání. Žádné tuny šminek nebo honosné róby. Eponine je holka z ulice, špinavá a skoro v hadrech.

„Musím říct, že mám v každém představení krásné kostýmy. A strašně mi vyhovuje, že tady to není tolik o tom vizuálu, ale o tom, jak ten výkon podám pěvecky a herecky,“ řekla Super.cz s tím, že například od Czech Cabaret Show, kde střídá jeden sexy model za druhým, konečně ukáže i schopnost ztvárnit charakter postavy i bez přispění tuny líčidel.

„K roli jsem cítila velký respekt. Přede mnou ji zpívala řada slavných zpěvaček a je zavazující zpívat píseň Samotářka, kterou každý zná a je to jedna z ústředních melodií,“ míní Felicita.

Na after party po představení, kdy jsme si povídali, už to ale byla stará dobrá Felicita v krásné róbě a dokonalém make-upu včetně těla ozdobeného třpytkami. „Se sestrou otevíráme salon s šaty, takže tohle je první ochutnávka, a vynesla jsem náš první úlovek,“ uzavřela.

Související témata:
Felicita Prokešová

Reklama

Další články

Načítám