Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není jí to někdy až nepříjemné, když to slyší skoro denně? Nejmenší česká zpěvačka Magda Malá (56) opravdu popírá veškeré přírodní i vesmírné zákony a sem tam jí cizí lidé pomalu tykají a myslí si, že je holčička. A skvěle jí to sekne i po Vánocích, přestože pro Super.cz přiznává, že hřešila a trošku přibrala.

Čím to vůbec je, že působí stále tak mladistvě? „Myslím si, že to bylo genetikou, protože i maminka neměla ani jedinou vrásku. Ale bohužel zemřela v 56 letech,“ svěřila se Super.cz zpěvačka Magda Malá, která si nefejkuje obličej nánosy líčidel.

„Jen lehce se líčím na koncerty, ale že bych na sebe patlala litry speciálních přípravků na omlazení, to opravdu ne. Podle mě to kromě genetiky vychází také z duše, z osobního nastavení každého z nás. Ale je to věc každého člověka, jak to má, co se sebou dělá nebo nedělá,“ myslí si. Vánoce byly hříšné, přesto vypadá krásně. A sluší jí to i přes váhově náročnější svátky.

„Už před vánočními koncerty jsem si dala předsevzetí, že pár kil shodím, ale na každém koncertě byly obrovské a strašně dobré rauty, že se to nedalo, a naopak jsem maličko přibrala,“ směje se. Není to ale moc vidět.

Malá však plánuje odstartovat už nyní ranní „údržbu“ a očistu. „Teď už je krásně, tak se chystám zase na svou dennodenní chůzi. Je to nejpřirozenější pohyb, perfektně mi pomáhá. A zněny jídelníčku také. Mám zvýšený cholesterol, takže třeba žádné smažené a podobně,“ vypočítává.

A přiznává, že celý život si dává na konec roku předsevzetí, většinou jí ale byla k ničemu.

„Až na jednu výjimku. V těhotenství jsem před lety ze dne na den přestala kouřit. A za to jsem šťastná,“ dodala pro Super.cz Magda Malá, která neví, kam dřív skočit, koncertů má nepočítaně.

Řadu vystoupení má s Bohušem Matušem, oba tyto silné hlasy se skvěle doplňují a divákům se jejich společné recitály líbí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám