Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Dědík (41) skončil ve StarDance třikrát na stříbrné pozici. Matador populární taneční show letos ve StarDance chybí, bedlivě ale sleduje každý díl. StarDance je pro něj přece jen velkou srdeční záležitostí. A stejně jako má zkušenosti s nejvyššími příčkami, moc dobře ví, jak se asi cítí herec David Prachař (65) a jeho tanečnice Zuzana Dvořáková Šťastná, kteří jako první vypadli ze StarDance.

On sám něco podobného zažil ve čtvrté řadě této populární televizní taneční show, když vypadl v prvním kole s herečkou Veronikou Žilkovou (62). „Strašně mě mrzí, že David Prachař vypadl, byl jsem jeho fanda. V prvním kole se mi moc líbil jeho jive, byl skvělý, uvolněný, zvládl těžké krokové variace a tančil opravdu jive,“ řekl Super.cz Dědík.

Druhé kolo mu ale zlomilo vaz. Za to prý podle Dědíka může mimo jiné i špatně zvolená choreografie. „Větev mu podkopl druhý tanec, celá ta show na mě působila příliš nekompaktně a bez konceptu, song byl na něj moc popově brutální. Neviděl jsem, jestli to bylo rockové vystoupení, nebo něco jiného, nemělo to myšlenku,“ míní Dědík.

K Prachařovi by se prý hodilo něco úplně jiného. „On je elegán a měl zatančit klasičtější valčík. Tohle mi přišlo jako pokus o to dělat velkou show, a to se nepovedlo. Myslím si, že byla špatně zvolená choreografie i hudba,“ dodal Dědík.

A kdo ho ve StarDance naopak zaujal? Stejně jako porotě, se i Dědíkovi líbí tanec snowboardistky Evy Adamczykové (30). „Obdivuji na ní její rychlost a švih, ona je strašně rychlá a dynamická partnerka, to je málokterá, některé jsou sice krásné a poetické, ale ne tak svižné. Švih a dynamika, to je největší zbraň Evy Adamczykové,“ má jasno Dědík.

Reklama

Další články

Načítám