Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kate Mátl nastavila tímto nový trend nejen v České republice, ale i v zahraničí. Na propagaci svého nového alba Mono vystupují její tanečníci na dámských podpatcích, což je ve světě českého pěveckého šoubyznysu naprostá novinka.

Jedná se o světový trend. „Jsem moc ráda za tanečníka Filipa Jankoviče, který přijal mou nabídku na spolupráci a vytvořili jsme společně propracovanou unikátní show. Vzhledem k tomu, že i on má zkušenost ze zahraničí a spolupracoval s hvězdami, jako jsou Jessy J, Katy Perry, Kylie Minogue, je naše spojení dost plodné,” říká umělkyně, občanským jménem Kateřina Mátlová. V tom, že její mužský doprovod tančí na podpatcích, vidí zpěvačka jen výhody. „Je fajn, že jsem s klukama na stejné výškové úrovni. Muž na podpatcích má ladnější pohyb a musím říct, že se od nich hodně učím,” říká popová princezna.

Kate Mátl má za sebou v poslední době spoustu práce a začlenění elementu mužů na podpatcích je výsledkem dlouhé cesty a rozhodování. Vyprodukovala a nahrála zbrusu novou desku Mono, kde najdete i její aktuální nejúspěšnější singl, který nese název Stereo, v Německu střídá jeden koncert za druhým a 12. září ji čeká vystoupení v Maďarsku, kde bude stát po boku svého pěveckého kolegy a kamaráda DJ Boba.

Přestože většina jejích podzimních koncertů proběhne v Německu, připravila si popová princezna speciální událost také pro české fanoušky. Mimo jiné ji můžete 27. listopadu vidět v pražském klubu Roxy.

Reklama

Další články

Načítám