Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S partičkou svých nejbližších přátel si aktuálně užívá dovolenou na Miami popová zpěvačka Kim Petras (31), která se loni stala senzací, když jako první transsexuální umělkyně získala cenu Grammy. Jednatřicetiletá Petras pocházející z Kolína nad Rýnem tančila na jachtě před zraky přátel v jednodílných plavkách z dílny světoznámé značky Jean-Paul Gaultier.

Plavky tělové barvy s cenovkou 300 dolarů, tedy přes sedm tisíc korun, byly opatřeny potiskem na tak nešťastných místech, že vytvářely poněkud nelichotivou iluzi nahoty. A zatímco u svých přátel Kim sklízela potlesk a hlasitou podporu, když na palubě předváděla jeden taneční prvek za druhým, lidé už takové nadšení nesdíleli. Mnozí označovali model za příšerný a někteří jen dokonce nazvali nejhoršími plavkami, co kdy viděli.

Tím si ovšem Kim rozhodně náladu kazit nenechá, na kritiku je už ostatně zvyklá a přechází ji s nadhledem. Vzhledem k tomu, že je rovněž známá jako nejmladší transsexuál v Německu, jelikož začala s přeměnou pohlaví již ve třinácti letech, nejrůznějších komentářů na svou osobu už si přečetla nespočet.

Světového věhlasu se Kim dostalo po spolupráci se zpěvákem Samem Smithem na písni Unholy, s níž loni zvítězili na cenách Grammy v kategorii Nejlepší popový výkon dua nebo skupiny. Jejich počínání vyzdvihla mimo jiné i popová královna Madonna.

Související témata:
Kim Petras

Reklama

Další články

Načítám