Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství zpěvačky Geri Horner (51), známé především díky působení v legendární dívčí kapele Spice Girls, se prý poprvé otřásá v základech. V britských médiích se již nějaký čas objevuje kauza okolo jejího manžela Christina Hornera (50), jehož obvinila jedna z jeho zaměstnankyň z nevhodného chování. Přestože Christian po celou dobu jakákoli pochybení popíral a Geri neotřesitelně stála po jeho boku, nejnovější dění v případu zpěvačku prý doslova zdrtilo.

Ač vyhodnocení vyšetřování, které dospělo k závěru, že nedošlo ze strany Hornera k žádnému pochybení, nasvědčovalo zdárnému utnutí celé aféry, opak je pravdou. Na veřejnost totiž unikly údajné texty, které si Horner měl vyměňovat se zaměstnankyní přes mobilní aplikaci WhatsApp. Stovky intimních zpráv, pořízených z celkem 79 screenů obrazovky telefonu, se dostaly ven prostřednictvím anonymního e-mailu. Skandál se tak znovu dostal na přetřes. Ačkoli šéf týmu Red Bull ve formuli 1 stále popírá jakoukoli vinu, na Geri už je toho moc, podle zdroje z jejího okolí se cítí být únikem zpráv ponížena.

Horner přitom nedávno obhájil svůj post šéfa týmu Red Bull s platem osm milionů liber ročně. Není se čemu divit, za jeho působení v této funkci od roku 2005 dokázal tým třináctkrát ovládnout mistrovství světa vozů F1.

„Nezávislé vyšetřování obvinění vznesených proti panu Hornerovi je u konce a Red Bull může potvrdit, že stížnost byla zamítnuta,“ stálo ve středečním prohlášení společnosti. Když se ale na veřejnost dostaly údajné zprávy mezi Hornerem a zaměstnankyní, Geri začala váhat a údajně nyní neví, čemu má věřit.

„Geri žije ve šťastné bublině už tolik let, že si myslela, že má svého prince a rytíře v zářivé zbroji, a teď tohle. Myslela si, že je to všechno pryč, a potěšilo ji, když byl Christian očištěn. Když se dali dohromady, byla Geri pranýřována, protože se Christianovi právě narodilo dítě s jinou ženou, ale ona tvrdě pracovala na tom, aby se zbavila nálepky rozvracečky vztahu. Teď se to všechno zhroutilo,“ prozradil jiný zdroj z okolí páru, který vychovává společného syna Montyho a dnes již sedmnáctiletou Bluebell ze zpěvaččina předešlého vztahu.

„Ničí ji to. Christian celou dobu sliboval, že v tom nic není. Teď neví, čemu má věřit. Geri má konečně muže, jakého si přála, a nechce ho nechat jít,“ upřesnil zdroj s tím, že je Geri zničená. Snaží se jíst a spát, ale její rodina a kolegyně ze Spice Girls se o ni bojí. „Slyšel jsem, že se ji Christian snaží povzbudit, aby zůstala pozitivní, ale stejně ji to zdrtilo, jako když odešla ze Spice Girls. S nikým nemluví,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám