Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než se objevil v kriminálce Metoda Markovič: Hojer, stihl Petr Uhlík zazářit i ve filmu O malých věcech. A nejen to! Vavříny sklízí i na prknech, která znamenají svět. Spolu s Ivanou Uhlířovou exceluje ve hře Obyčejná žena, kde vystřídal hned několik převleků. V jedné ze scén se dokonce ukáže téměř nahý!

Není pochyb o tom, že role v úspěšném projektu Voyo ho vystřelila mezi nejvyhledávanější mladé herce Česka. Aktuálně jde z role do role a fanoušci ani kritici nešetří superlativy. V divadelní hře Obyčejná žena si navíc přijdou na své i ti, kdo chtějí vidět víc, než Uhlík ukázal třeba v seriálu Metoda Markovič: Hojer.

V jedné ze scén tu herec ukáže svaly a pekáč buchet na břiše. A nejen to! V dalším obraze už se představí coby pěstěná dáma ve večerní róbě. I v tomto případě rozhodně je se na co dívat. Uhlík jen znovu ukazuje, jak široký je jeho umělecký záběr. A že s ním do budoucna je třeba počítat, protože v konkurenci ostatních nastupujících herců rozhodně nezapadne.

Objevil se i v seriálu Adikts, který se věnuje psychoaktivním látkám a drogově závislým lidem. Není divu, že právě tato role se u jeho rodičů setkala s rozporuplnými reakcemi.

„Táta je nadšený, ale maminka je citlivá. Je jí to nepříjemné, ale ne tak moc, aby to nedokoukala. Když se spolu bavíme, vždycky trne, co bude dál,“ svěřil se pro Super.cz s tím, že v nejcivilnější roli ho uvidíme ve druhé a třetí sérii Krále Šumavy.

Reklama

Další články

Načítám