Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co musela Dominika Myslivcová (29) čelit kritice poté, co zveřejnila, že bude rodit císařským řezem. Hejty budoucí maminku, která už odpočítává dny do porodu, ale rozhodně nerozhodily. S úsměvem se rozhodla na sociálních sítích otevřít další ožehavé téma, a to kojení.

Influencerka už je na příchod prvorozeného syna připravená. „Už odpočítávám. Opravdu je to v těch vedrech dost náročné,“ svěřila se Super.cz. Vedle dokonalého pokojíčku má připravené všechny potřebné věci na první měsíce s novorozenětem. V její výbavě tak nechybí ani odsávačky na mléko.

Blondýnka se rozhodla s nimi rovnou zapózovat, a to jen v prádle bílé barvy. Na odiv tak dala své odhalené bříško. „Seznamuji se s novýma kámoškama, místo šampáňa odsávačky, no jo časy se mění. Každopádně kojení, taky téma. Kojit, nekojit, každý to má jinak. Já osobně jsem pro, tak doufám, že mi to půjde levou zadní,“ svěřila se Dominika.

„A odvaha otevřít téma kojení, bo to je horší než celý císař,“ napsala Myslivcové jedna ze sledujících. Kupodivu tématem kojení se u svých fanoušků Dominika shledala s kladnou odezvou a maminky postupně začaly přidávat své rady a informace o tom, jak dlouho samy zvládly svá dítka krmit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám