Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Policie zveřejnila detaily letecké nehody, při které zemřel herec Christian Oliver známý ze seriálu Kobra 11 a jeho dvě dcery. Havárii motorového letadla zachytilo i několik svědků.

„Letadlo chvíli po startu začalo mít potíže a zřítilo se do oceánu. Ihned po havárii potápěči, rybáři a představitelé pobřežní stráže zahájili záchrannou operaci. Z moře byla vytažena těla herce Christiana Olivera, jeho dvou dcer Madity (†10) a Anniky (†12) a pilota a zároveň majitele letadla Robertse Sachse,“ píše web Republic World, který cituje policejní prohlášení.

Letoun vzlétl z letiště JF Mitchell na Paget Farm a měl doletět na Svatou Lucii. Po havárii letadla se do záchranných operací zapojili i místní rybáři a potápěči, kteří z vody vytáhli již bezvládnou posádku. Těla byla následně převezena do márnice v nemocnici Kingstown, kde proběhne pitva, uvedl britský The Sun.

Podle prvotního vyšetřování za havárii nejspíše může chyba na motoru, přesné závěry ale zatím nejsou známy. Z videí, která kolují na internetu, vyplývá, že za tragédii může selhání stroje. Letoun narazil na vodní hladinu. Náraz kabinu roztrhal a pasažéři tak neměli šanci přežít.

Související témata:
Neštěstí
Pád letadla

Reklama

Další články

Načítám