Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Soňa Norisová hraje v seriálu VIP vraždy spisovatelku Klaudii, která se neustále plete do vyšetřování zločinů detektivu Beranovi, kterého ztvárňuje herecký fešák Patrik Děrgel (35). A nejinak tomu bylo i v nejnovějším díle, kde se Norisová pořádně zapotila.

Společně s detektivem Beranem totiž během vyšetřování vraždy slavného baletního režiséra najdou v jednom domě oběšence. Následuje scéna, která sice měla působit napínavě, ale spíše vyzněla komicky. Oběšený muž ještě žije, a tak Děrgel volá na Norisovou, ať se ho pokusí odříznout, zatímco on ho drží.

„Odřízni ho, rychle, ať si nezlomí vaz,“ řve Děrgel na Norisovou, která odcupitá do zahrady a vrátí se zpátky se zahradnickými nůžkami v ruce. Než se jí podaří oběšence odříznout, uplyne několik cenných sekund. Obzvlášť když musí balancovat na vysokých podpatcích a nůžky hned nefungují.

Až poté, co oběšený muž konečně spadne dolů, zavolá Norisová záchranku, která už přitom klidně mohla být na cestě. Krkolomné snažení o sundání oběšence v podání Soni Norisové si prohlédněte v naší videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám