Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pryč jsou kila navíc nebo odulá tvář, které zapříčinily i zdravotní problémy. Zpěvák Daniel Hůlka (55) vypadá lépe než před pár lety. Elegantní košile, kterou oblékl na vystoupení v rámci soutěže Anděl mezi zdravotníky, mu byla dokonce na břiše volná. "Myslím, že když je člověk šťastný, tak i to zdraví funguje líp," řekl Super.cz.

Zpěvák je spokojený v manželství s o třiadvacet let mladší Barborou a užívá si dceru Rozárku, která mu dá pořádně zabrat. "Hodně práce, malé dítě, mladá manželka, k tomu aktivní pes. Kdo by nezhubnul?" smál se Dan.

"Celý život mám životosprávu přizpůsobenou práci. Podle toho mám i volný čas a jinak to ani nebude. Dřív bývala nejvyšší sezóna v zimě, covidem se to změnilo, když se mohlo vystupovat jen v létě venku, a tak už to i zůstalo. Celé léto jsem neměl o víkendu ani jeden den volno, ale to si nestěžuju. Jen dovolená nepřipadala v úvahu, ale holky jezdí na vystoupení se mnou, bereme to jako výlety a já si při tom zazpívám," popsal nám, jak trávil léto.

V Náchodě, kde vystupoval, se zdržel jen krátce, pak rovnou nasedl do auta a mířil do Žiliny, kde měl dvoják Draculy a manželka s dcerou už na něj čekaly na hotelu. Byl v takovém kalupu, že si nestihl ani všimnout, že se na stejném jevišti střídal s expřítelkyní Šárkou Vaňkovou (36) a v jevišti usedla jeho první manželka, nyní Libuše Rohlíčková (43). "Všiml jsem si jen Bohuše Matuše a Petera Pechy, protože jsme měli společnou šatnu. A nikoho dalšího ani nepotkám, protože zdrhám pryč," uzavřel s tím, že s bývalými partnerkami se nestýká.

Reklama

Další články

Načítám