Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslava lásky na svatého Valentýna už pomalu klepe na dveře. To svým fanouškům připomněla také Monika Marešová (43), která se zvěčnila v něžném spodním prádle před téměř půl milionem sledujících.

Krásná manželka Leoše Mareše (48) si pořídila několik fotografií v koupelně před zrcadlem. „Miluj sám sebe,“ uvedla v angličtině ke snímkům, na kterých vyniká i její štíhlá postava. O tu se Monika už roky stará zejména zdravým životním stylem.

„Tentokrát jsem volila bílou krajku a dlouhý hedvábný župan. Krásné spodní prádlo oblékáme proto, že se v něm cítíme hezky, žensky a sexy. Pro svůj pocit. A to, že se v něm líbíme drahým polovičkám, je bonus,“ napsala dál k několika příspěvkům.

Maminka téměř dvouleté dcery Alex vyrazila fanouškům dech. Někteří z nich pak vyjádřili svůj obdiv i v komentářích. „To je parádní postavička,“ uvedla fanynka. „Madam, já smekám,“ napsal fanoušek. „Jste bohyně a krásně přirozená,“ podotkl další, se kterým mnozí souhlasí. „Nejkrásnější žena,“ vzkázal obdivovatel.

Reklama

Další články

Načítám