Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) je v naprostém šoku. Na světlo vycházejí nové skutečnosti v případě jeho údajného manažera, který se jeho jménem snažil vylákat mladou dívku, fanynku zpěváka, na Slovensko. Vydával se za manažera Marka Ztraceného, který dle jeho slov chce dívce pomoci rozjet kariéru zpěvačky a na Slovensku chystá muzikál.

Korespondence na dívku působila tak věrohodně, že se opravdu na Slovensko odjet chystala a údajnému manažerovi Ztraceného věřila. "Naštěstí dívka ještě kontaktovala moji manažerku Simonu, u které si odjezd chtěla ověřit. Okamžitě jsem kontaktoval policii. Nikdo nevíme, čeho jsou takoví lidé schopni, zda jí nechtěl ublížit," řekl Super.cz Ztracený.

A to ještě netušil, že muž byl v minulosti odsouzený za vraždu. Podle informací byl totiž Martin V., který si s dívkou dopisoval, odsouzen v roce 2006 k 15 letům vězení.

V roce 2005 unesl dívku, za kterou žádal miliónové výkupné. Dívka během únosu zemřela. Její bezvládné tělo pak vyhodil z kufru auta do škarpy.

"Tuto informaci slyším poprvé, jsem zděšený. Jsem opravdu rád, že jsem kontaktoval policii. Jsem šťastný, že je dívka v pořádku. Rád bych znovu apeloval na veřejnost, podvodníků je hromada, buďte opatrní. Po světě neběhají jen dobří lidé," řekl Super.cz Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám