Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda upírské ságy Twilight Kristen Stewart se poté, co zahnula svému příteli Robertu Pattinsonovi, nemůže vzpamatovat z rozchodu.

Ublížený by se přitom měl cítit zejména Pattinson, kterému Stewart nasadila parohy s ženatým režisérem Rupertem Sandersem.

Zhrzená Kristen své nevěry moc lituje a stále doufá, že ji Pattinson odpustí. Herečka se odstěhovala ke svému kamarádovi producentovi Giovannimu Agnelli, kterému neustále brečí na rameni.

„Chová se jako puberťačka se zlomeným srdcem, celé dny jen brečí a s nikým nemluví. Dokonce se několik dní nemyla a jen se válí a jí zmrzlinu,“ prozradil serveru RadarOnline zdroj z jejího okolí.

Kristen se bojí, že navždy ztratila lásku svého života. Podváděný Pattinson přitom své expřítelkyni vůbec nevěří. Dokonce si myslí, že s Agnellim spí. „ Nechápe, proč se odstěhovala zrovna k němu a myslí si, že ho znovu podvádí,“ dodal zdroj. Láska dvou slavných hereckých kolegů tak zřejmě nebude mít šťastný konec.

Reklama

Další články

Načítám