Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, na pohřbu Ivety Bartošové (†48) se chtěla proslavit různá podivná individua. Jedním z nich byl i zvláštní slovenský transsexuál Deana. Ten svému okolí říkal, že Rychtář za nic nemůže a že sám má deprese a sebevražedné sklony. Jak se Super.cz ale podařilo zjistit, toto individuum mělo plán, aby se na něj vážně jen tak nezapomnělo.

„To ještě uvidíš, jakou scénu natropím. Poznáš mě hnedka, budu svítit, ty jelito,“ napsala před posledním rozloučením Bartošové Deana na sociální síti. Chtěla snad být hořící pochodní?

Bývalá řidička tramvají (dříve se prý jmenovala Gabriel) dále tvrdí, že do problémů ji dostali sexuologové, když prý chybně diagnostikovali, že je transsexuál, a ne gay.

„Rychtář je můj milenec... já ho zachráním před váma. Je hodný a hezký. Ivetu miloval i s depresemi,“ napsala pak v dalších příspěvcích s tím, že se Josefovi také chystá namalovat nějaký pěkný obraz, jako to na rozloučenou udělala zpěvačka.

Naštěstí od svého pravděpodobně zamýšleného činu zabít se před kamerami upustila a můžeme jen doufat, že vyslyšela naléhavé prosby od dalších diskutujících, aby okamžitě vyhledala lékařskou pomoc.

Reklama

Další články

Načítám