Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá Pippa Middleton, mladší sestra vévodkyně Catherine (42), si většinou ven obléká střídmé jednobarevné šaty či kostýmek nad kolena, ale tentokrát se rozhodla pro zvláštní obměnu. V úterý ráno vyrazila do ulic londýnské čtvrti South Kensington v černých kalhotách, lakovaných lodičkách na vysokém podpatku a klasické kostkované flanelce.

Volná flanelová košile se vzorem červenočerné kostky by byla sice vhodnější spíš pro farmáře, ale se zbytkem outfitu nakonec tak špatně nevypadala. Byla alespoň barevně sladěná. S hnědou elegantní kabelkou to bylo už trochu horší.

Sympatická Pippa (40), která by mohla střídavě bydlet v Kensingtonském paláci u prince Williama (41) a své sestry, aby jí pomohla s psychickou zátěží spojenou s postem ostře sledované vévodkyně, se však opět mile usmívala na všechny strany, a to jí pak každý nějaký ten menší módní prohřešek odpustí.

Naopak neodolatelná byla Pippa nedávno v saténových minišatech na módní přehlídce značky Temperley London či na dobročinném plese, kam dorazila s přítelem Alexem Loudonem v dalším saténovém modelu. Róba červené barvy s hlubokým výstřihem štíhlé Pippě, jež má údajně jeden z nejhezčích zadečků, ohromně slušela.

Reklama

Další články

Načítám