Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská kráska Sofia Vergara (39) patří v současnosti mezi herečky s nejsvůdnější postavou, a tak není divu, že když se na dovolené v mexickém letovisku Los Cabos svlékne do plavek, její přítel Nick Loeb má co dělat, aby si ji uhlídal.

Atraktivní brunetka se narodila v kolumbijském městě Barranquilla. Agent z modelingové agentury si jí všiml na pláži a Sofia se díky pohledné tvářičce a perfektní postavě brzy stala vyhledávanou modelkou. Netrvalo dlouho a svými příjmy začala zajišťovat celou rodinu, načež zanechala i studií na univerzitě. Již v 18 letech se provdala za svou lásku z dětství a o dva roky později porodila syna Manola.

Vergara se mimo jiné objevila třeba v pánském časopise Maxim a v dubnu natočila reklamu pro Pepsi s Davidem Beckhamem. Tento rok rovněž navrhla módní kolekci pro americký diskontní řetězec K-Mart. Jako herečka se objevila například ve filmech Legendy z Dogtownu či v seriálech Muži na stromech a Taková moderní rodinka.

Reklama

Další články

Načítám