Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako každý rok i letos dostane jedna z modelek příležitost předvádět superluxusní podprsenku posázenou diamanty. Tentokrát se této výsady dočká australská topmodelka Miranda Kerr, která se 29. listopadu ve zbrusu nové podprsence za 2,5 miliónů dolarů (45 miliónů korun) projde po mole během módní přehlídky Victoria’s Secret.

Jedna z předních modelek této značky spodního prádla a maminka devítiměsíčního syna Flynna, jehož má s manželem a hollywoodským hercem Orlandem Bloomem, si před časem pochvalovala, jak se jí díky těhotenství a kojení zvětšila ňadra. Možná i to byl důvod, proč firma vybrala mladou maminku Mirandu, aby předvedla nejluxusnější kousek celé přehlídky.

Podprsenka, jejíž košíčky připomínají tvarem mořské lastury, je pošita diamanty, perlami a akvamaríny. Uprostřed visí střapec, který obsahuje dva čtrnáctikarátové žluté diamanty a dva osmikarátové bílé.

Tradice každoroční výroby luxusní diamantové podprsenky přetrvává již od roku 1996, kdy ji poprvé předváděla Claudia Schiffer. V dalších letech pak pokračovaly například Tyra Banks, Daniela Peštová, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Karolína Kurková, Adriana Lima či Marisa Miller.

Další články

Načítám