Hlavní obsah
Článek

Seznamte se se sexy blondýnou, která je tou nejlepší reprezentantkou bohémské Kalifornie a všeho, co k ní patří. Victoria Fuller (42) toho totiž zvládá mnoho. Svůdná kráska má zkušenosti s tím, jaké je to být malířkou a umělkyní, fitness trenérkou, modelkou a Playmate pánského časopisu nebo hvězdou televizní soutěže.

Nejvíce se cítí malířkou – umění vystudovala a malovala prý dokonce dříve, než uměla mluvit. Už ve dvou letech si totiž její rodiče (otec mimo jiné také malíř) všimli talentu, když dokázala věrně obkreslit postavičku Snoopyho.

Pro nás je ale mnohem zajímavější, že se při studiích střední školy vrhla i na cvičení a fitness. Její vytrénovaná sexy postava neunikla módním agentům a brzy nastartovala i kariéru modelky, která vyvrcholila nafocením fotoseriálů pro legendární pánský časopis. Pravidelně bývá v anketách vyhodnocována jako jedna z nejpopulárnějších Playmate v historii časopisu vůbec.

Svoji popularitu ve světlech reflektorů pak ještě přiživila účastí v soutěži Amazing Race: O milión kolem světa, kde se dvojice soutěžících ženou za výhrou jednoho milionu dolarů přes plnění náročných úkolů po celém světě.

Právě teď tak sexy Viktorii můžete vidět na televizní obrazovce – šestá řada závodu, které se zúčastnila, se totiž právě vysílá od pondělí do pátku v devatenáct hodin na Nova Cinema.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám